Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 70 338 8280. Legkésőbb 24 órával korábban jelentkezz be. Kinyomtatott kuponodat vidd magaddal

Cím: 1062 Budapest, Aradi u. 2. Vision Fogászati Röntgen Centrum

Nyitvatartási idő: H-P 8.00-20.00

 

  • A Digitális Volumentomográfia egy speciális, háromdimenziós digitális röntgen leképezési módszer, melyet a fogászat, a szájsebészet és implantológia, fogszabályozás parodontológia és dento-maxillo-facialis területén dolgozó szakemberek és radiológusok elvárásainak figyelembe vételével, az alsó-felső állcsont és a fogak vizsgálatára fejlesztettek ki, de kiválóan alkalmazható a fül-orr-gégészeti problémák feltárásához, vizsgálathoz egyaránt.
  • CBCT képes csontkeménység mérésére is, illetve az orális implantátum tervezett helyéről 3 dimenzióban tizedmilliméter pontosságú távolságmérést biztosít. Így az ideg-pályákat véletlenül sem érintve, minimális kockázattal megtervezhető a fogászati implantátum beültetésének legideálisabb helye, iránya, valamint az implantátum mérete.
  • A CBCT-felvétel a legalkalmasabb eszköz a fogak gyökerei között kialakult olyan kóros elváltozások biztos diagnosztizálására, melyek például hajhullást vagy test szerte több ízületre kiterjedő ízületi gyulladást okoznak.
  • 3D CBCT tökéletes háromdimenziós képet ad a fogíny alatt megbúvó bölcsességfog méretéről, térbeli elhelyezkedéséről, a környező anatómiai képletekhez való viszonyáról, azaz például az ér és idegképletet tartalmazó csatorna milyen távol fut az eltávolítandó fog gyökerétől.